Горизонтальная песчаная мельница RUCCA

Горизонтальная песчаная мельница RUCCA



Ο οριζόντιος μύλος άμμου είναι ένα είδος εξαιρετικά λεπτού εξοπλισμού λείανσης που χρησιμοποιείται ευρέως στη βαφή, το μελάνι, τη βαφή, τα φυτοφάρμακα και άλλες βιομηχανίες. Η αρχή λειτουργίας του είναι κυρίως η χρήση της τριβής μεταξύ του περιστρεφόμενου δίσκου λείανσης υψηλής ταχύτητας και του σταθερού μέσου λείανσης για την άλεση των υλικών σε εξαιρετικά λεπτά σωματίδια.

Η έξοδος της οριζόντιαςпесчаная мельницаείναι μία από τις σημαντικές τεχνικές παραμέτρους του και είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβουν υπόψη οι χρήστες κατά την επιλογή του μοντέλου. Έτσι, ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την παραγωγή του οριζόντιου μύλου άμμου;
Πρώτον, η παραγωγή του οριζόντιου μύλου άμμου έχει στενή σχέση με τη δομή του. Διαφορετικές δομές μύλου άμμου έχουν διαφορετική απόδοση λείανσης. Η κοινή οριζόντια δομή μύλου άμμου έχει τύπο δίσκου και τύπο ράβδου και πείρου. Μεταξύ αυτών, η απόδοση λείανσης της δομής τύπου ράβδου και πείρου του μύλου άμμου είναι σχετικά υψηλή, επομένως η παραγωγή του είναι επίσης σχετικά υψηλή. Η απόδοση λείανσης του μύλου άμμου τύπου δίσκου είναι σχετικά χαμηλή, επομένως η παραγωγή του είναι επίσης σχετικά χαμηλή.
Δεύτερον, η παραγωγή του οριζόντιου μύλου άμμου έχει στενή σχέση με τα υλικά που αλέθει και το σύστημα σύνθεσης. Διαφορετικά υλικά έχουν διαφορετική δυσκολία λείανσης και ιξώδες, γεγονός που θα επηρεάσει την απόδοση λείανσης του μύλου άμμου, επηρεάζοντας έτσι την παραγωγή του. Ταυτόχρονα, το διαφορετικό σύστημα τύπων θα έχει επίσης αντίκτυπο στην παραγωγή του μύλου άμμου.
Επιπλέον, το ποσοστό αποτυχίας του μύλου άμμου είναι επίσης ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή του. Εάν ο μύλος άμμου συχνά χαλάσει, θα επηρεάσει την κανονική παραγωγή άλεσης, επηρεάζοντας έτσι την παραγωγή του.
Συνοπτικά, η παραγωγή του οριζόντιου μύλου άμμου επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες. Οι χρήστες στην επιλογή των μοντέλων θα πρέπει να βασίζονται στην πραγματική παραγωγή μιας ολοκληρωμένης εξέτασης διαφόρων παραγόντων, να επιλέγουν το μοντέλο μύλου άμμου κατάλληλο για τις ανάγκες παραγωγής τους. Ταυτόχρονα, κατά τη χρήση της διαδικασίας θα πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή στη συντήρηση, να μειωθεί η εμφάνιση βλαβών, να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής του μύλου άμμου και η αποτελεσματικότητα λείανσης, ώστε να βελτιωθεί η παραγωγή του.
 

Свяжитесь с нами


Рекомендовать прочитать